Kuljetuspalvelut


Kuljetuspalvelut Hämeenlinnassa, Kanta-Hämeen alueella ja pääkaupunkiseudulla.
Image
Kuljetamme niin suuret kuin pienetkin erät ammattitaidolla, usean vuoden kokemuksella.

Kuljetamme kaikkea tukeista risuihin ja traktoreista heinäpaaleihin. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja ystävällistä sekä kalustomme uutta ja ympäristöystävällistä.

Oli kuljetustarpeesi sitten suuri tai pieni, älä epäröi kysyä meiltä tarjousta ja neuvoja kuljetustarpeesi ratkaisemiseksi! Laaja yhteistyökumppaneiden verkostomme auttaa tarvittaessa.

KULJETUSPALVELUT:

 • Soran, mullan ja kuorikatteen kuljetus
 • Polttopuiden kuljetus
 • Nosturilla lastattavien pylväiden, palkkien, rullien ja tolppien kuljetus
 • Heinäpaalien kuljetus
 • Veden kuljetus (säiliömme eivät täytä elintarvikeveden vaatimuksia)
 • Siirtomökin ja siirtotallin kuljetus
 • Parakin ja leikkimökin kuljetus
 • Veneen kuljetus
 • Auton kuljetus
 • Traktorin kuljetus
 • Isojen konelavalla kuljetettavien kappaleiden kuljetukset

  Tuliko mieleesi jotakin muuta, mitä voisimme kuljettaa Teille? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Raakapuun kuljetus puun kuljetus kuljetusliike Hämeenlinna Riihimäki HyvinkääaPuun kuljeetus raakapuun kuljetus Hämeenlinna Hyvinkää Riihimäki Urakointi J-P HeikkiläPuun kuljetus Hämeenlinna J-P HeikkiläRaakapuun kuljetus

Raakapuun ajo


Ajamme pyöreää puuta kahdella ajoneuvoyhdistelmällä. Lisäksi meillä on tarvittaessa koukkuvaihtolava-autoon puunajovarustus. Kaikki autot ovat Euro 6 luokassa.

Ajamme puita aliurakointina useammalle yritykselle. Lisäksi palvelemme yksityishenkilöitä ja pienempiä toimijoita. Nostureissamme on kuormainvaakat, joiden avulla voimme punnita kuljetettavat kuormat.

Olemme kuljettaneet puuautoilla tukkeja, polttopuita, energiapuita, kuitupuita, hirsirakenteita, nurmikkorullia jne.

Auton kuljetus Hämeenlinna Hyvinkää Rihimäki Kanta-HämeKontin kuljetus Hämeenlinna Riihimäki HyvinkääVeneen kuljetus Riihimäki Hämeenlinna Hyvinkää venekuljetus kuljetusliikeSaunan kuljetus Hämeenlinna Hyvinnkää Riihimäki J-P Heikkilä

Vaihtolavakuljetukset


Kuljetamme koukkuvaihtolava-autoilla hiekoitussepeliä, haketta, lunta, jätteitä, energiapuuta ja risuja, maa-aineksia, koneita ja esimerkiksi työmaaparakkeja tai vaikkapa leikkimökkejä. Lisäksi meillä on 17 m3 vesisäiliö koukkuvaihtolava tartunnalla.

Osassa autoistamme on käytössä puutavaranosturi, johon on saatavilla kahmarikoura. Nosturin ja kouran avulla saamme nostettua tehokkaasti hiekoitussepeliä siiloon, siivottua puretun rakennuksen lavoille, nostettua multaa kasvimaalle ojan yli, kuljetettua maakasan pois pihasta, noudettua haravointijätteet, vaihdettua lasten hiekkalaatikoihin hiekat.

Vaihtolava-automme ovat 4- ja 3- akselisia. Perävaunut ovat 4-akselinen, joka on yhden lavan perävaunu ja 5 akselinen, joka on kahden lavan perävaunu.

Kasettiautokuljetukset Hämeenlinna kuljetusliikeKasettiautokuljetukset Hämeenlinna kuljetusliikeKasettiautokuljetus Hämeenlinna kuljetusliikeKasettiautokuljetus Hämeenlinna kuljetusliike

Kasettiautokuljetukset


Ajamme soraa ja maata kahdella kasettiyhdistelmällä. Autot työskentelevät maanrakennustyömailla, tehdasajoissa ja tekevät hiekkateiden sorastuksia.

Toisessa autossa on 5 akselinen nuppi ja 4 akselin kärry, toisessa 4 akselinen nuppi ja 5 akselinen kärry. Autot ovat euro 6 luokassa.

ImageTraktorikuljetus hämeenlinna Riihimäki Hyvinkää LoppiPihan pesu Hämeenlinna TraktorikuljetusTraktorikuljetus hämeenlinna Riihimäki Hyvinkää Loppi

Traktorikuljetukset


Traktoreilla toimimme maan- ja soranajossa maanrakennustyömailla ja vaikeammissa kohteissa, joihin kuorma-autolla ei välttämättä pääse. Traktoreihin on maakärry 18 tn kantavuudella ja koukkuvaihtolava kärry.

Monessa kohteessa traktori on vähintäänkin yhtä tehokas kuin kuorma-auto.

Lisäksi meillä on 20 m3 vesisäiliö traktorin perään. Tällä hoituu hyvin pihojen pesut ja kastelut.

Palveluitamme »»›


Verkkokauppa


Tilaa mursketta, hiekkaa, sepeliä, multaa ja kuorikatetta helposti verkkokaupastamme toivomaasi osoitteeseen kuljetettuna.
Lue lisää


Kiinteistöhuolto


Kiinteistöhuolto ja pihanhoito Hämeenlinnan seudulla niin pieniin pihoihin, että isoihin tehdaskiinteistöihin
Lue lisää


Talvikunnossapito


Talvikunnossapito laadukkaasti käsilumitöistä aurauksiin, hiekoituksiin ja lumenajoihin tarpeidesi mukaan.
Lue lisää

Soita meille, ja laitamme pyörät pyörimään!

OTA YHTEYTTÄ