Palvelut
Hoidamme niin kuljetukset, maanrakennustyöt kuin kiinteistönhoidon ja talvikunnossapidon palvelut.
Image
Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökuntamme voimin.

Tarjoamme vaihtolava- ja koura-autokuljetuksia puulle, risuille, maa-aineksille ja jätteille, maanrakennustöitä kuten kaivuita ja kuljetuksia sekä kiinteistönhoidon palveluja ja talvikunnossapitoa niin isoihin kuin pieniin kohteisiin. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja ystävällistä sekä kalustomme uutta ja ympäristöystävällistä.

Kuljetuspalvelut »»›


Kuljetamme niin suuret kuin pienetkin erät ammattitaidolla Kanta-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla. Kuljetamme kaikkea tukeista risuihin ja traktoreista heinäpaaleihin.
Tästä saat kuljetuksen liikkeelle

Maanrakennus ja koneurakointi »»›


Puramme vanhaa ja rakennamme uutta, sekä korjaamme ja kunnostamme tiet, kentät, pihat ja teollisuuden alueet. Suunnittelemme ja rakennamme mm. taloyhtiöiden yhteiset leikkipaikat siten, että alue on lapsille turvallinen ja viihtyisä.
Täältä apuja maanrakennukseen

Kiinteistöhuolto »»›


Kiinteistöhuolto kokonaisvaltaisesti sisältäen mm. liputukset, siivoukset, avainhallinnan ja asuntojen tyhjennykset. Meiltä löytyy monipuolinen ja sopiva kalusto jokaiseen pihaan. Lisäksi toimitamme hiekoitushiekan kuljetettuna käsihiekka-astiaan, siiloon, tai pihakasalle.
Kaikki palvelut pihaasi

Talvikunnossapito »»›


Meiltä saat niin käsilumityöt, kuin koneellisen talvikunnossapidon. Teemme itse myös lumenajot, hiekoitussepelin toimitukset, hiekan poistot ja pihojen pesut. Saat siis kaikki palvelut oikeasti yhdeltä toimittajalta.
Tätä kautta lumet pois

Vaihtolavat ja roskalavat »»›


Vaihtolavat, roskalavat ja talkoolavat Kanta-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueelle toimitettuna. Autamme mielellämme myös esimerkiksi kiinteistöjen ja asuntojen tyhjennyksissä ja suoritamme loppusiivouksen.
Tästä saat vaihtolavan pihallesi

Noutopiha »»›


Noutopihaltamme voit noutaa itse tuotteita peräkärryyn, saaviin tai vaikka ämpäriin! Meillä on kasoilla multaa, männynkuorikatetta, kalliomursketta, sepeliä, kivituhkaa, singeliä, maisemakiviä, hiekoitussepeliä ja hiekkalaatikkohiekkaa.
TERVETULOA LAPIOIMAAN
Ota yhteyttä, ja sovimme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden!
OTA YHTEYTTÄ