Talvikunnossapito

Talvikunnossapito Hämeenlinna ja Janakkala sekä lumenajo Kanta-Häme ja Uusimaa.
Image
Talvikunnossapito kaikkiin kohteisiin laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Hoidossamme on sekä suuria tehdasalueita, että omakotitalojen pihoja. Kohteen hoitotaso sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Meiltä saat niin käsilumityöt, kuin koneellisen talvikunnossapidon. Teemme itse myös lumenajot, hiekoitussepelin toimitukset, hiekan poistot ja pihojen pesut. Saat siis kaikki palvelut oikeasti yhdeltä toimittajalta.

Talvikunnossapito auraus lumityöt Hämeenlinnna Riihimäki Hyvinkää

Auraus ja hiekoitus »»›


Isot ja tehokkaat koneet isoihin kohteisiin, ja pienet ja kevyet koneet pieniin ja ahtaisiin kohteisiin. Meiltä löytyy juuri teidän kohteeseenne sopiva ratkaisu.

Asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä aikataulut lumen poistolle siten, että työstämme on mahdollisimman vähän häiriötä asiakkaalle.

Kohteen hoitotaso määritellään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

lumenajo kolaus lumityöt Lumityöt talvikunnossapito hiekoitus lumenauraus lumenajo Hämeenlinna Hyvinkää Riihimäki

Lumenajo »»›


Ajamme lunta sekä Hämeessä, että pääkaupunkiseudulla. Autoissamme on isot lavat, jotta lumen poisajo on tehokasta, ja lumikasat ovat mahdollisimman pian pois piha- ja katualueilta.

Lumikasat voivat aiheuttaa vaaratilanteita estäen näkyvyyden esimerkiksi parkkialueella. Toisaalta lämpötilojen vaihtuessa sulava lumikasa aiheuttaa jäätyessään liukkautta pihaan ja on vaaraksi kulkijoille. Joissakin kohteissa sulava lumi voi jopa aiheuttaa haittaa rakenteille.

Lumi pitää läjittää aina sen kohteen tontille, josta se on aurattu. Lumia ei siis saa läjittää esimerkiksi naapurin tai kaupungin alueille.

kolaus lumityöt Lumityöt talvikunnossapito hiekoitus lumenauraus lumenajo Hämeenlinna Hyvinkää Riihimäki

Käsilumityöt »»›


Teemme käsilumityöt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Kohteissa on ahtaita alueita, joihin ei koneilla pääse, tai esimerkiksi ulkorappuja tai kapeita käytäviä, jotka pitää siivota lumesta käsityönä. Kun nämä alueet hoidetaan kunnollisesti, ne ovat läpi talvikauden turvalliset kulkea.
Lumityöt lumenauraus lumenajo Hämeeenlinna Hyvinkää Riihimäki

Lumen kanto ja lumen pudotus »»›


Joskus kohteessa on tilaa lumen läjitykselle, mutta lunta pitää siirtää tontin sisällä oikeaan paikkaan. Tai kohteessa on parkkikansi tms. paikka, josta lumet pitää pudottaa pois.

Meillä on käytössämme pieni kone, jolla pääsemme myös mataliin tai painorajoitettuihin kohteisiin esimerkiksi auraamaan tai pudottamaan lunta.

Palvelusopimuksessa voimme sopia lumen siirron tehtävän automaattisesti aurauksen jälkeen. Joko poisajona tai muulla tavalla.

Hiekoitussepeli Hämeenlinna Hyvinkää Riihimäki

Hiekoitussepelin toimitus »»›


Toimitamme hallikuivaa hiekoitussepeliä kahmariautollamme hiekkasiiloihin.

Täytämme kiinteistöjen käsihiekkalaatikot, ja tarvittaessa saat kauttamme myös käsihiekka-astian. Meiltä saat sepeliä joko rekallisen tai ämpärillisen, ja kaikkea siltä väliltä.

Lisäksi toimitamme maakosteaa hiekoitussepeliä kippikuormina.

Hiekan poisto hämeenlinnna hyvinkää riihimäki

Hiekan poisto »»›


Harjaamme piha-alueet keräävällä kauhaharjalla. Harjoja ja koneita on eri kokoisia, kohteen koon mukaan. Hiekan poisto aloitetaan välittömästi kun liukkauden vaaraa ei enää ole, jotta ilmanlaatu pysyy mahdollisimman hyvänä kiinteistöjen pihoilla ja turha pölyäminen vältetään.

Kerätyn sepelin viemme pikaisesti pois, sepelin määrästä riippuen joko kauhassa, tai noutamalla sepelit kahmariautollamme.

Pihan pesu hiekan poisto Hyvinkää Riihimäki Hämeenlinna

Pihojen ja katujen pesu »»›


Pesutöihin meillä on käytössämme kaksi pesuyksikköä. Toinen on traktorin ja säiliöperävaunun yhdistelmä, tilavuudeltaan 20 m3. Toinen on kuorma-auton päälle vaihtolavalaitteisiin sopiva vesisäiliö, tilavuudeltaan 17 m3.

Molemmilla yksiköillä saamme pumpattua pesuveden luonnonvesistä omilla pumpuillamme. Saamme pihojen pesuun käytettävän veden otettua myös vesijohtoverkosta. Pihojen pesu tapahtuu pääasiassa letkuilla, tarvittaessa käytössämme on traktorin kuormaajaan pesupuomi.

Käytössämme on runsaasti pesuletkuja, joten saamme veden säiliöltä letkuja pitkin esimerkiksi parkkihalliin tai rakennuksen taakse jne., vaikka kohteen luokse ei pääsisikään ajamaan raskaalla kalustolla.

Polanteen poisto Hämeenlinna Riihimäki Hyvinkää lumityöt

Polanteen poisto »»›


Meillä on polanteen poistoon pyöräkuormaajaan kiinnitettävä polanneterä.

Voimme myös kohteen tarpeiden mukaisesti poistaa polannetta pyöräalustaisella kaivinkoneella.

Palveluitamme »»›


Kiinteistöhuolto


Kiinteistöhuolto ja pihanhoito Hämeenlinnan seudulla niin pieniin pihoihin, että isoihin tehdaskiinteistöihin
Lue lisää


Kuljetuspalvelut


Kuljetamme niin suuret kuin pienetkin erät ammattitaidolla Kanta-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla.
Lue lisää


Verkkokauppa


Tilaa mursketta, hiekkaa, sepeliä, multaa ja kuorikatetta helposti verkkokaupastamme toivomaasi osoitteeseen kuljetettuna.
Lue lisää

Ota yhteyttä, ja hoidamme lumet pois!

OTA YHTEYTTÄ