Toimitusehdot ja tietoa toimituksista »»›

Toimitusaika

Keskimääräinen toimitusaika on noin 3 päivää. Verkkokaupasta tilausta tehdessäsi valitse toivottu toimituspäivämäärä tuotesivun kalenterista. Kuormat toimitetaan pääsääntöisesti aina toivottuna toimituspäivänä. Jos emme voi toimittaa tilausta toivottuna päivänä, olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Soitamme halutessasi ennen kuin lähdemme toimittamaan tilausta ja voimme vielä sopia yksityiskohdista. Mainitsethan tilatessasi kommenttikentässä, jos haluat saada toimituspäivänä tarkemman tiedon toimitusajasta.

Toimitukset tapahtuvat pääosin arkisin klo 7-18 välisenä aikana. Poikkeustilanteissa toimitamme kuormia klo 21 asti.

Verkkokaupan hinnoittelu on suunnattu pääasiassa yksityisille henkilöille. Yritysasiakkaita palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla.

Toimitusalue

Toimitamme kuormia noin 60 km säteellä Hämeenlinnasta.

Toimitamme mm. seuraaville alueille:

Hämeenlinna, Hauho, Lammi, Iittala, Hattula, Janakkala, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Loppi, Pälkäne.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan ja osoitteen mukaan. Rahdin hinta näkyy tilausvaiheessa.

Tilaamisen ehdot

Varmistathan aina, että kohteeseen, jonne teet tilausta, pääsee toimittamaan kuorman:

  • Tiet ja kippipaikka ovat turvallisesti liikennöitävissä
  • Kohteeseen tulevilla teillä ei ole painorajoituksia (alempana autojen suurimmat sallitut kokonaismassat).
  • Oksat eivät ole liian matalalla pihateillä ja pihoissa

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisätietoja, jos olet epävarma siitä, että pystyykö kohteeseen toimittamaan kuormaa.

Jos tuotetta ei ole mahdollista toimittaa asiakkaan kohteeseen, asiakkaaseen ollaan puhelimitse yhteydessä. Jos asiakasta ei saada kiinni, toimitusta ei toimiteta ja asiakas maksaa kuljetuksen osuuden, tuotteen hinta palautetaan. Jos asiakas saadaan kiinni, yhdessä sovitaan joko vaihtoehtoinen purkupaikka tai toimituksen peruutus. Jos toimitusta ei voida toimittaa kohteen ahtauden tms. takia asiakkaalle palautetaan tuotteen hinta, mutta kuljetuksen osuus veloitetaan joka tapauksessa.

Tilauksen toimitus

Sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa tilausta. Toimitamme tilauksen toivomaasi paikkaan, jätä tarkat ohjeet toimituspaikasta kassalla kommenttikentään. Halutessasi voit vaikkapa vielä lähettää meille kuvan sähköpostitse purkupaikasta, liitäthän viestin oheen tilausnumerosi, jonka saat sähköpostitse tilauksesi jälkeen.

Halutessanne voimme purkaa tuotteen joko perinteisesti kippaamalla kasalle, tai nosturilla ns. kahmaripurkuna. Kahmarilla voimme nostaa tuotteita esimerkiksi ojan tai pensasaidan yli, jolloin pihaan ei tarvitse tulla kuorma-autolla. Kahmarin ulottuma noin 9 m.

Verkkokaupastamme voit tilata yhtä tuotetta per kuljetus.

Kuormakoot

Verkkokaupassa maksimi tilausmäärä on 18 tonnia, paitsi multa max 15 mja männynkuorikate max 20m3. Jos haluat ostaa kerralla isomman määrän, pyydä tarjous esim. sähköpostilla.

Käytössämme on 3,4 ja 5 akselisia kuorma-autoja. Lisäksi meillä on myös kasettiyhdistelmiä (9 akselia). Halutessasi voimme toimittaa kuorman myös traktorin ja perävaunun yhdistelmällä. Tämä on hyvä sopia etukäteen.

  • 3 akselisen auton suurin sallittu kokonaismassa 27 tn.
  • 4 askelisen auton suurin sallittu kokonaismassa 34 tn.
Reklamaatiot

Tuotteeseen, määrään tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot on tehtävä viiden päivän kuluttua toimituksesta.

Toimittajan on mahdollista siirtää toimitus esimerkiksi äkillisen laiterikon tai sairastapauksen johdosta. Asiakkaalla on tällöin mahdollisuus saada tilauksen ennakkomaksu takaisin jos toimituksen siirto ei sovi asiakkaalle.

Toimittajalla on korvausvastuu korkeintaan toimituksen maksun verran. Toimittaja ei vastaa välillisistä vahingoista.

Maksutavat

Maksutapojen tarjoajana toimii Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj.

Pankkimaksut


Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Mobiilimaksutavat
Käytössä on mobiilimaksutavat Siirto, MobilePay, ja Pivo.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard  -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

OP Lasku
OP Lasku on joustava, luotettava ja turvallinen maksutapa, joka mahdollistaa maksamisen laskulla tai erissä. OP Lasku on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille, joten voit käyttää OP Laskua vaikket olisikaan OP:n asiakas. Maksutapa sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen, ja tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden erämaksuun. Palvelu on turvallinen, eikä se sisällä piilokuluja.

Hyvä tietää OP Laskusta

  • Maksutavan käyttö edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.
  • Luottopäätös perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Sen vuoksi käyttöönoton yhteydessä kysytään tulot ja velanhoitomenot sekä tarkastetaan luottotiedot.
  • OP Lasku tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden maksaa erissä. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €, ja erissä maksaessa vuosikorko on 19,50%. Jos maksat laskusta minimierän, se siirtyy automaattisesti erämaksuun.
  • OP Lasku auttaa pysymään kärryillä tilanteestasi: laskut lähetetään sähköpostitse, muistutukset tekstiviestitse. Käytössä on myös verkkopalvelu.
  • OP Laskun usein kysytyt kysymykset löytyvät tästä linkistä.
Jäikö jotain kysyttävää? Autamme mielellämme!
OTA YHTEYTTÄ